Naš Nole: Najbolji u tenisu, a tek što kuvaaa… (video)

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš Nole: Najbolji u tenisu, a tek što kuvaaa… (video)

Novak Đoković nije odigrao meč od poraza u finalu Rolan Garosa, u ponedeljak počinje odbranu titule na Vimbldonu za koji se spremao na specifičan način.
Kako je sam rekao, bilo mu je potrebno da se psihički odmori za izazove na najprestižnijem teniskom turniru, a poslednje pripreme za okršaje na londonskoj travi obavio je u – kuhinji.
Najbolji teniser sveta bio je specijalni gost “Jakobs >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << krika”, čuvenog brenda australijskog vina i pokazao da varjačom barata gotovo jednako uspešno kao reketom.
Odelo je zaštitio keceljom i spremio špagete na svoj način, a kako je sve izgledalo možete i sami da se uverite.

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Naš Nole: Najbolji u tenisu, a tek što kuvaaa… (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Novak Đoković nije odigrao meč od poraza u finalu Rolan Garosa, u ponedeljak počinje odbranu titule na Vimbldonu za koji se spremao na specifičan način...Kako je sam rekao, bilo mu je potrebno da se psihički odmori za izazove na najprestižnijem teniskom turniru, a poslednje pripreme za okršaje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.