Na teniskom turniru u Nišu pehar odnela Nišlijka

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na teniskom turniru u Nišu pehar odnela Nišlijka

Tošin memorijal, tradicionalni turnir posvećen čoveku koji je mnogo zadužio niški tenis Toši Kostiću, okupio je tenisere i teniserke do 14 godina na terenima Teniskog kluba Kostić. U ženskoj konkurenciji pobedila je Nišlijka Anja Stanković, dok su u muškoj oba domaća predstavnika eliminisana u polufinalu.

Stanković je u finalu pobedila Beograđanku Hristinu Ljubu rutinski (6:4, 6:4). Tako se igračica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Teniske akademije Živković osvetila Beograđanki za poraz koji je nanela u polufinalu njenoj klupskoj drugarici Mini Milosavljević.

Što se tiče muške konkurencije, Nišlije nisu imale dovoljno sreće. Mateja Milošević nikako nije mogao da parira kasnijem šampionu turnira Lazaru Dimitrijeviću, od kog je ubedljivo izgubio. U drugom polufinalu Stefan Skobelev iz Teniske akademije Živković je poveo protiv Romea Hadžimehmedovića, ali je teniser Reket kluba iz Beograda preokrenuo i na kraju slavio.

Inače, ovaj turnir nastao je u čast Toše Kostića, dede trenutno najuspešnije niške seniorke Natalije Kostić. O značaju samog turnira govori i to što je pre dve godine titulu osvojila jedna od boljih domaćih teniserki Olga Danilović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.