NOLETU ĆE OVO PRIJATI: Prelepa teniserka stala uz Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 10:54

NOLETU ĆE OVO PRIJATI: Prelepa teniserka stala uz Đokovića

Nedvosmislena podrška.

Kanadska teniserka Eženi Bušar podržala je Novaka Đokovića u njegovoj odluci da preskoči turnire ATP Masters u Indijan Velsu i Majamiju, zbog politike vezane za vakcinaciju, koju je propisala američka vlada za strance.

U nedavnom intervjuu za CNN, Đoković se otvorio o svojoj mentalnoj pripremi u vezi sa svojom nemogućnošću da se takmiči na američkim turnirima, na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ranije ostvario veliki uspeh. On je jedini igrač koji je četiri puta osvojio "Sanšajn dabl" - 2011, 2014, 2015. i 2016. godine.

- Šteta što nisam mogao da igram u Indijan Velsu u Majamiju. Volim te turnire. ne kajem se. Kroz život sam naučio da te kajanje samo sputava i u osnovi čini da živiš u prošlosti i ne želim to da radim, rekao je Novak na tu temu.

Instagram post sa tim citatom podelila je i Eženi Bušar i tako mu nedvosmisleno dala podršku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.