Moda i tenis na istom mestu! Da, moguće je na Australijan openu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda i tenis na istom mestu! Da, moguće je na Australijan openu! (FOTO)

Da su moda i tenis uvek išli “ruku pod ruku”, to je dobro poznata stvar.

Često se dešavalo da su igračice i igrači sticali tenisku popularnost upravo zbog “trend faktora” u njihovoj pojavi na teniskom terenu – a uz to, i poprilične svote kao izraz sponzorske izdašnosti.

Od specijalnog izveštača Telegrafa iz Melburna-Vuk Brajović

Teniserka o kojoj se i danas priča – ruskinja Ana Kurnjikova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – takav status sigurno nije osvojila postignutim (umerenim) teniskim uspesima, već sećanjem na njenu vitku, seksi siluetu i dugu plavu kosu u skladu sa “minimalnim” adidasovim kompletom.

Najtrofejniji teniser po broju osvojenih Gren Slem turnira, Rodžer Federer, prošle godine nije dodao ni jedan primerak “teniske srebrnine” svojoj bogatoj riznici trofeja, ali je zato osvojio titulu “Najbolje stilizovanog muškarca na svetu” u anketi proslavljenog muškog časopisa “GQ”. Sličnih i srodnih tema i primera ima – za odavde do Pariza.

Svesni jačine “udruženog delovanja” tenisa i mode, organizatori Melburn Fešn Vika su, danas, na terenu Rod Lejver Arene, priredili “vernisaž” kreacija nekih od najistaknutijih kreatora australijske modne scene kao najavu predstojeće smotre mode, planirane za početak marta.

U okviru programskih akcija kojima se Melburn predstavlja svetu kao “centar modnih i sportskih zbivanja Australije”, matična turistička organizacija “Posetite Viktoriju!” istoimene federalne države nastoji da zainteresuje posetioce ovog dela južne hemisfere za brojne atraktivne kulturne i zabavne sadržaje koje dinamična autorska scena lokalnih aktivista i poslenika – kao i onih koji su svoja iskustva i znanja odlučili da “prebace” na ovo potentno tržište – redovno priređuje.

Da li biste došli na nedeljno finale u Rod Lejver Arenu u jednoj od ovih kreacija – ocenite sami.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.