Lopes: Ferer je jedan od najbitnijih španskih tenisera svih vremena

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopes: Ferer je jedan od najbitnijih španskih tenisera svih vremena

Španski teniser Felisijano Lopes okarakterisao je sunarodnika Davida Ferera kao veoma važnog tenisera u istoriji španskog tenisa.

Posle 20 godina veoma uspešne teniske karijere Ferer je i zvanično objavio da će se na turniru u Madridu ove godine povući iz tenisa.

Nekadašnji svetski "broj tri" će u 38. godini života okončati karijeru, na turniru koji počinje 5. maja. Reči hvale za sunarodnika imao je novi direktor turnira u glavnom gradu Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Felisijano Lopse.

"David (Ferer) je jedan od najbitnijih tenisera u istoriji naše zemlje. Njegova karijera ne može biti 'uramljena'. On je, pre svega, neverovatna osoba i jedan od najboljih ljudi koje sam ikada upoznao", rekao je Lopes.

Španac je nastavio sa pohvalama na Fererov račun.

"Sa njim imam mnogo uspomena. Čast mi je što će poslednji turnir igrati u Madridu i sigurno će to biti emotivan odlazak u penziju. Ferer može mirno da ode u penziju jer je tenisu dao sve što je imao", zaključio je Lopes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.