Lajović u formi, u Švajcarskoj pao Istomin

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u formi, u Švajcarskoj "pao" Istomin

Srpski teniser posle dramatične završnice pobedio Denisa Istomina i plasirao se u četvrtfinale turnira u Gštadu.

Dušan Lajović nalazi se u odličnoj formi. Posle prve ATP titule u karijeri, koju je osvojio prošlog vikenda u Umagu, srpski teniser dobro napreduje i na turniru u Švajcarskog Gštadu.

Lajović je posle dva sata i 26 minuta velike borbe bio bolji od Denisa Istomina. Uzbekistanac je pobeđen 2:1 (6:4, 6:7, 7:6).

Srbinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za osvajanje prvog seta bio dovoljan jedan brejk u trećem gemu. Stečenu prednost sačuvao je do kraja i stigao na set do prolaska u naredno kolo.

Duci je odlično počeo i drugi set i sa dva oduzeta servisa Istominu napravio ogroman korak ka brzoj pobedi. Međutim, nekada 33. igrač sveta nije odustajao. Vratio je istom merom i drugi set uveo u tajbrejk, u kojem je uspeo da izjednači na 1:1.

Istomin je prvi stekao brejk prednost u odlučujućem setu, ali kada je servirao za pobedu, Lajović je dodao gas, anulirao prednost rivala, a zatim i odlično odigrao odlučujući 13. gem.

Lajović će u četvrtfinalu igrati sa Špancem Pablom Anduharom. Njih dvojica su do sada odigrali četiri međusobna duela i rezultat je 3:1 u korist Anduhara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.