Izvor: RTS, 11.Feb.2022, 08:10

Kecmanović zaustavljen u drugom kolu Buenos Ajresa

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na ATP turniru u Buenos Ajresu u drugom kolu porazom od domaćeg takmičara Fransiska Serundola. Kecmanović je u neizvesnom meču poklekao i poražen je rezultatom 6:3, 2:6, 6:2.
Miomir je ostao bez snage posle teškog meča sa Laslom Đereom u prvom kolu, iako je imao dan odmora, pa je Argentinac slavio nakon okruglo dva sata igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kecmanović je imao prednost brejka u svakom od tri seta, ali je zadržao samo u drugom.
Početkom odlučujućeg dela igre oduzeo je servis Serundolu, međutim, rival mu je momentalno uzvratio i, ispostaviće se, to je bio odlučujući trenutak.
Fransisko je napravio veliku seriju i furiozno završio prvi međusobni duel sa srpskim teniserom.
On će se u četvrtfinalu sastati sa Dijegom Švarcmanom, koji je u dva taj-brejka eliminisao Đaumea Munara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Kecmanovića u Buenos Ajresu, Ćaćić u polufinalu dubla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na ATP turniru u Buenos Ajresu u drugom kolu porazom od domaćeg takmičara Fransiska Serundola. Kecmanović je u neizvesnom meču poklekao i poražen je rezultatom 6:3, 2:6, 6:2...Miomir je ostao bez snage posle teškog meča sa Laslom Đereom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.