KRAJ KARIJERE U VELIKOM STILU: Legendarni teniser ima samo jednu želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 16:38

KRAJ KARIJERE U VELIKOM STILU: Legendarni teniser ima samo jednu želju

Vreme je za penziju.

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro govorio je o svojoj karijeri koja je prišla kraju, ali ne u potpunosti. "Div iz Tandila" je istakao da ga "vuče" da odigra još Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine.

Atletiko sjajno igra ove sezone, u vrhu je tabele, pobedio je Barselonu… A danas (16.15) gostuje Valensiji koja je nedavno torpedovala Real Madrid sa 4:1. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku na Mestalji je 1,82, iks je 3,45, a kec 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Valensija

- Teško mi ide, ali i dalje ostaje moja želja da nastavim da igram. Realnost glasi da je teško, ali boriću se dokle god želim da nastavim. Olimpijske igre sada su sledeće godine, uzbuđen sam da budem tamo. Ako moram da okončam karijeru, mislim da bi to bilo kako bih nagradio sebe tako što ću predstavljati svoju zemlju- rekao je Del Potro.

Argentinac je u karijeri imao uspeha na Olimpijskim igrama, pošto je u Londonu 2012. godine osvojio bronzu, a u Riju 2016. srebrnu medalju.

Osvojio je US open 2009. godine, a u karijeri je najviši plasman na ATP listi imao kada je bio treći na svetu.

Juan Martin del Potro eyes Tokyo Olympics https://t.co/XDbwcb7X1P

— Tennishead (@tennishead) November 28, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.