Jelena Janković lako do trećeg kola turnira u Dohi

Izvor: Studio B, 23.Feb.2011, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković lako do trećeg kola turnira u Dohi

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo turnira u Dohi pošto pobedila Saniju Mirzu iz Indije sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1.

Meč je trajao tačno jedan sat.

Naredni rival Jankovićevoj, koja je peti nosilac na turniru, biće Klara Zakopalova iz Češke, 33. igračica na WTA listi. Ona je u drugom kolu bila bolja od Kineskinje Na Li sa 6:2, 6:1.

Zakopalova i Jankovićeva do sada su se sastale tri puta, a Čehinja vodi sa 2:1 u pobedama.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doha: Sumoran dan za favoritkinje

Izvor: B92, 23.Feb.2011

Kineskinja Šuai Peng priredila je iznenađenje u drugom kolu turnira u Dohi, pošto je pobedila Italijanku Frančesku Skjavone sa 7:5, 6:3...Takođe, Klara Zakopalova sasvim neočekivano je deklasirala finalistikinju Ozi opena Na Li sa 6:2, 6:1, a Marion Bartoli bila je još ubedljivija sa Šahar Per...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.