Bivši teniser u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom

Izvor: B92, 06.Jul.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši teniser u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom

Bivši nemački teniser Boris Beker viđen je u javnosti sa britanskom manekenkom Lejlom Pavel, prvi put od kako se pojavila priča da su njih dvoje u vezi.

Par je prvi put primećen na večeri u Londonu u martu ove godine, a za prvo zajedničko javno pojavljivanje izabrali su Vimbldon.

Priče i nagađanja da su bivši teniser i manekenka u vezi počeli su kad su fanovi 51-godišnje bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniske zvezde i 31-godišnje manekenke uočili da joj je Beker lajkovao veliki broj slika na Instagramu, pre nego što su otišli na zajedničku večeru.

Prema pisanju magazina "Bild", Bekerov advokat je tada nemačkim novinama rekao da je on trenutno slobodan.

Beker je trenutno u završnoj fazi razvoda od bivše supruge Lili, sa kojom ne živi od prošle godine. Zajedno su bili devet godina, a ona je za nemački RTL rekla da nema šanse da ponovno budu zajedno.

Lejla Pavel je model, pravnica i kuvarica amater, a na Instagramu, gde često objavljuje golišave fotografije (koje joj Beker rado lajkuje), prati je više od 30 hiljada ljudi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.