ATP NEMA MILOSTI: Teniser DOŽIVOTNO suspendovan zbog nameštanja mečeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 20:37

ATP NEMA MILOSTI: Teniser DOŽIVOTNO suspendovan zbog nameštanja mečeva

Igrač prihvatio sve optužbe.

Ukrajinski teniser Stanislav Poplavskij doživotno je suspendovan zbog nameštanja mečeva. Kako je saopštila Jedinica za integritet tenisa, Poplavskij je učestvovao pomenute radnje i "aktivnosti van terena" u više navrata između 2015. i 2019. godine.

Pod aktivnosti van terena spada i prenos rezultata meča uživo trećem licu u svrhu klađenja, što je zabranjeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ukrainian tennis player Stanislav Poplavskyy has been given a lifetime ban for participating in match-fixing activities, the Tennis Integrity Unit said Friday.https://t.co/KNqHBUt9Kv

— Tribune-ReviewSports (@TribSports) December 4, 2020

Poplavskij, čiji je najbolji plasman na ATP listi bilo 440. mesto, nije prijavio nadležnima da su ga kontaktirale osobe zainteresovane za nameštanje mečeva. Ukrajinac je kažnjen i sa 10.000 dolara i prihvato je sve optužbe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.