Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 10:35

ATP: Đokovićeva 321. nedelja na vrhu liste, pad naših tenisera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 321. nedelju na čelu ATP liste. Na vrhu liste nije bilo većih promena, a ostali srpski teniseri su tokom protekle nedelje pokvarili svoje dosadašnje pozicije.
Uprkos porazu u finalu mastersa u Rimu i gubitku 400 bodova, srpski teniser Novak Đoković je vodeći sa ukupno 11.063 boda, ispred drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (9.793).

Osvajač turnira u Rimu Španac Rafael Nadal ostao je na trećem mestu sa 9.630 bodova, a slede ga Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas,Nemac Aleksandar Zverev, Rus Andrej Rubljiov, Švacarac Rodžer Federer, Italijan Mateo Beretini i Argentinac Dijego Švarcaman.
Što se tiče srpski tenisera, Dušan Lajović nazadovao je za tri mesta i sada je 40. u poretku, a dva koraka unazad napravio je i Filip Krajinović, koji je sada na 41. poziciji.
Miomir Kecmanović takođe je pokvraio prošlonedeljni rejkng za jednu poziciji i trenutno je 47. igrač sveta, dok je za dva mesta pao i Laslo Đere, koji je na 54. mestu ATP liste.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOVAK SE VRATIO U SRBIJU NAKON FINALA RIMA: Ali neće još u Beograd, evo gde će boraviti!

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 321. nedelju na čelu ATP liste uprkos porazu u finalu Mastersa u Rimu.. The post NOVAK SE VRATIO U SRBIJU NAKON FINALA RIMA: Ali neće još u Beograd, evo gde će boraviti! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.