Junajted grupa: Prekidamo pregovore sa Telekomom

Izvor: RTS, 31.Jan.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted grupa: Prekidamo pregovore sa Telekomom

"Junajted grupa" je saopštila da prekida pregovore sa "Telekomom" posle, kako su naveli, "skandaloznih optužbi" koje su izneli vodeći ljudi "Telekoma Srbije" o kompaniji "Junajted medija".
"Telekom nas optužuje da smo 'reketaši' i 'vođe kablovskog kartela'", navela je "Junajted grupa" i istakla da se na takvim osnovama ne može postići >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fer dogovor.
Ta kompanija je poručila da prekida pregovore posle, kako su naveli, "skandaloznih optužbi".
"Pošto su ustanovili praksu pokazivanja naših ugovora, u interesu javnosti treba da pokažu i koliko plaćaju za ostale kablovske kanale. Neka se građani uvere da li mi 'reketiramo' Telekom ili oni zloupotrebljavaju novac svih građana Srbije", ističe "Junajted grupa".
Povodom današnje ponude "Telekoma" da besplatno emituje program N1, "Junajted grupa" je navela da to već najavila premijerka Ana Brnabić, predlogom da se N1 emituje "do izbora".
"Jasno je da Telekom i dalje ne želi da prihvati ponudu za emitovanje programa N1 u naredne tri godine. Naglašavamo, ponuda za N1 je aktuelna javna ponuda koja je dostupna svim operaterima koji žele da je prihvate u bilo kom trenutku", naglasila je "Junajted grupa".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Junajted medija: Prekidamo pregovore s Telekomom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020

Junajted medija ( UM) saopštila je danas da prekida pregovore sa Telekomom...Telekom je ranije danas saopštio da UM pokušava da ih reketira, previsokim cenama za emitovanje N1, 22 puta većim nego za Pink, na primer, ali je i ponudio da emituje tu televiziju za korisnike Telekoma i Supernove N1 besplatno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.