Junajted medija: Prekidamo pregovore s Telekomom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted medija: Prekidamo pregovore s Telekomom

Junajted medija ( UM) saopštila je danas da prekida pregovore sa Telekomom.

Telekom je ranije danas saopštio da UM pokušava da ih reketira, previsokim cenama za emitovanje N1, 22 puta većim nego za Pink, na primer, ali je i ponudio da emituje tu televiziju za korisnike Telekoma i Supernove N1 besplatno, sve dok traju pregovori.

UM je te navode navela kao povodom za prekid pregovora sa Telekomom, navodeći da se na takvim osnovama ne može postići fer dogovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Kao državna kompanija, Telekom je u obavezi da građanima pokaže i javno objavi sve ugovore u kojima bi se jasno videlo koliko desetina miliona evra plaćaju kanalima po ukusu vlasti, koje emituju ili imaju ugovorenu saradnju: kompanijama Kopernikus i Pink, a takođe i televizijama koje su u pripremi u vlasništvu Željka Joksimovića i Manje Grčić, kao i za Kurir TV u vlasništvu Igora Žeželja", kaže se u saopštenju JMG.

Tvrde da su njihove cene JMG niže, a program koji nude kvalitetniji.

UM takođe i dalje tvrdi da je Telekom taj koji neće da prihvati ponudu za emitovanje N1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.