Tamara Dragičević sačuvala matične ćelije

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević sačuvala matične ćelije

Mlada glumica Tamara Dragičević pre pre dve nedelje na svet je donela devojčicu Stašu. Ponosni roditelji se ne odvajaju od svoje mezimice, a Tamara i njen suprug Petar Benčina su se pre njenog dolaska na svet odlučili da sačuvaju matične ćelije.

Kada smo Petar i ja saznali da ćemo postati roditelj, nijednog trenutka nismo imali dilemu da li da sačuvamo matične ćelije naše bebe. Za to smo se odlučili zato što smatramo da je jako bitno da obezbedimo zdravstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sigurnost našeg deteta, rekla je Tamara Dragičević.

Inače, čuvanje matičnih ćelija vrlo je čestio u svetu poznatih. Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam su odmah nakon rođenja sina Džordža sačuvali matične ćelije iz njegove pupčane vrpce.

Slovoda Mićalović i Vojin Ćetković takođe su sačuvali matične ćelije svojih bliznakinja, a isto je uradila i pevačica Tijana Dapčević.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nijednog trenutka nisu imali dilemu: Tamara Dragičević i Petar Benčina doneli važnu odluku čim su saznali da će postati roditelji

Izvor: Story, 22.Dec.2016

Mlada glumica nedavno je na svet donela devojčicu Stašu, a nedugo nakon porođaja otkrila je šta su ona i njen suprug učinili kako bi obezbedili zdravstvenu sigurnost svojoj ćerkici.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.