Dečak ili devojčica: Tamara Dragičević otkrila pol bebe!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak ili devojčica: Tamara Dragičević otkrila pol bebe!

Tamara Dragičević, popularna mlada glumica, nalazi se u devetom mesecu trudnoće i uskoro će njen suprug i kolega Petar Benčina i ona postati roditelji.

Tamara Dragičević, lepa glumica, pojavila se na premijeri filma "Vojna akademija 3" i privukla pažnju svih prisutnih. Ona je u devetom mesecu trudnoće i broji dane do porođaja, ali ništa joj ne smeta:"Ja sam uvek puna energije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tako i u ovom devetom mesecu. Najlepše mi je što se krećem sve vreme trudnoće, što sam aktivna i od toga ništa lepšeg nema" rekla je ona za Ekskluziv i dodala da joj je drago što svi hvale njen izgled:"Divno je to čuti i stvarno nema ništa lepše, trudnici kada neko kaže da lepo izgleda ne može da ne prija". Na pitanje da li će njih dve ili njih dvoje gledati film, Tamara je rekla:"Nas dve, ako ne bude nekih iznenađenja" rekla je ona i time otkrila da će uskoro dobiti devojčicu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.