Tatjana Jelača vicešampionka Evrope!!!

Izvor: Prva.rs, 15.Avg.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana Jelača vicešampionka Evrope!!!

Ona je svoj najbolji hitac izvela iz petog pokušaja, kada je koplje bacila 64,21 metar i tako postavila novi nacionalni rekord.
Prethodni državni rekord takođe je držala devojka iz Sremske Mitrovice, koja je koplje bacila 62,68 m prošle godine na Svetskom prvenstvu u Moskvi.
Tatjana je na kratko ’držala’ i prvo mesto, ali je Čehinja Barbora Špotakova bacala odmah posle nje i ispalila je pobednički hitac – 64,41 metar. Bronzanu medalju osvojila je Linda Štal >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << iz Nemačke, koja je još u prvoj seriji bacila svoj najboji hitac – 63,91 metar. 

Jelača je osvojila drugu medalju za Srbiju u Cirihu, pošto je prethodno srebro uzela i Ivana Španović.
Jelača: Oduševljenje, sreća, radost
Srpska atletičarka Tatjana Jelača izjavila je da se osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu odužila ljudima koji su verovali u nju.
“Ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje, sreću i radost. Nisam želela da govorim o rezultatu i da najavljujem ništa, nego sam sve čuvala u sebi. Ostvarila sam ono što sam zamislila i sada samo želim sve više.Hvala svima na neizmernoj podršci koju su mi pružili, nadam se da sam se na ovaj način odužila svima koji su verovali u mene. Idemo dalje“, rekla je Jelača.
 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.