SP U KAJAKU Starovićeva do još jednog polufinala

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U KAJAKU Starovićeva do još jednog polufinala

Srpska kajakašica Milica Starović plasirala se u polufinale jednoseda na 500 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu. Starovićeva je u svojoj kvalifikacionoj trci stazu, po jakom vetru, izveslala za minut i 50,32 sekunde, što joj je osim drugog mesta donelo i plasman u polufinale. Za prolaz u finale Milica će da vesla u subotu od 15.00 časova.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,10 na igru 0-2 u meču Parma – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Juventus.
U poslepodnevnom programu trećeg dana Svetskog prvenstva, Starovićevu očekuje još jedna trka – polufinale u jednosedu na 200 metara koje je na programu od 16.18.
Marko Tomićević i Milenko Zorić izborili su mesto u polufinalu dvoseda na 1.000 metara. Olimpijski vicešampioni iz Rio de Žaneira su u svojoj kvalifikacionoj trci zauzeli prvo mesto, pošto su stazu izveslali za tri minuta i 11,00 sekundi.
Za mesto u finalu Tomićević i Zorić boriće se u subotu od 15.30.

The post SP U KAJAKU Starovićeva do još jednog polufinala appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva nova polufinala za srpske kajakaše na SP

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2019

Srpska kajakašica Milica Starović plasirala se danas u polufinale jednoseda na 500 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu...Starovićeva je u svojoj kvalifikacionoj trci stazu, po jakom vetru, izveslala za minut i 50,32 sekunde, što joj je osim drugog mesta donelo i plasman u polufinale...Ona će...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.