Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova polufinala za srpske kajakaše na SP

Srpska kajakašica Milica Starović plasirala se danas u polufinale jednoseda na 500 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu.

Starovićeva je u svojoj kvalifikacionoj trci stazu, po jakom vetru, izveslala za minut i 50,32 sekunde, što joj je osim drugog mesta donelo i plasman u polufinale.

Ona će za prolaz u finale veslati u subotu od 15.00.

U poslepodnevnom programu trećeg dana Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prvenstva, Starovićevu očekuje još jedna trka - polufinale u jednosedu na 200 metara koje je na programu od 16.18.

Marko Tomićević i Milenko Zorić izborili su danas mesto u polufinalu dvoseda na 1.000 metara.

Olimpijski vicešampioni iz Rio de Žaneira su u svojoj kvalifikacionoj trci zauzeli prvo mesto, pošto su stazu izveslali za tri minuta i 11,00 sekundi.

Za mesto u finalu Tomićević i Zorić boriće se u subotu od 15.30.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.