SKARIOLO: Podešene su nam glave za Svetsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 12:22

SKARIOLO: Podešene su nam glave za Svetsko prvenstvo

Španija igra prijateljski meč protiv Dominikanske Republike.

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da su svima u nacionalnoj selekciji glave već podešene na izazove na Svetskom prvenstvu. Španija i Dominikanska Republika će večeras u Granadi odmeriti snage u pripremnoj utakmici pred Mundobasket.

 - U utakmicu sa Dominikanskom republikom ulazimo sa glavama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podešenim ka Svetskom prvenstvu, više nego ka ovoj samoj utakmici. To nije bio slučaj u prethodna četiri pripremna meča. Želimo da testiramo još neke stvari, da igramo sa igračima koji stvarno žele da igraju, i da manje igraju oni koji su manje zainteresovani da igraju - istakao je Skariolo, prenosi portal Basketball sphere.

Španci se u okviru grupe G Mundobasketa sastaju sa Iranom, Brazilom i Obalom Slonovače. Svetsko prvenstvo je na programu od 25. avgusta do 10. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.