Ronaldo pomogao Kavaniju: Uvek će mi biti idol

Izvor: Mondo, 30.Jun.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo pomogao Kavaniju: "Uvek će mi biti idol"

Edinson Kavani posle meča govorio i o rivalu, koji mu je pomogao da napusti teren.

Lepa slika obeležila je utakmicu Urugvaj - Portugal u osmini finala Svetskog prvenstva.

Edinson Kavani dao je dva gola i doneo trijumf Južnoamerikancima, ali nije završio utakmicu zbog povrede. Kada je osetio bol, sporo je krenuo da napusti teren, a Kristijano Ronaldo mu je prišao i pomogao.

Jasno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Portugalac je želeo da se igra što pre nastavi da bi njegov tim postigao i drugi gol, ali mu ipak nije bilo teško da stane kraj Urugvajca i da ga pridrži sve dok nije otišao van polja.

Posle utakmice, dvostruki strelac bio je upitan za Kristijana i govorio je o njemu jako lepo.

"Igrali smo protiv najboljeg igrača na svetu. Uvek će mi biti idol", izjavio je Kavani, pred kojim je oporavak za četvrtfinale i utakmicu protiv Francuske u petak, 6. jula, u Nižnjem Novgorodu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.