Rajevac: Pobeda ili bod – isto nam je

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 14:47

Rajevac: Pobeda ili bod – isto nam je

Proslavljeni srpski trener Milovan Rajevac dao je svoj sud nakon remija Srbije i Kameruna 3:3 u meču drugog kola Svetskog prvenstva.

Rajevac se proslavio kao selektor Gane sa kojom je 2010. sitgao do četvrtfinala Mundijala u Južnoj Africi.

Pred početak ovog turnira je prognozirao da će Srbija izgubiti od Brazila, remizirati sa Kamerunom i slaviti protiv Švajcarske.

"Dižemo formu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je bitno. Mnogo bolje nego protiv Brazila. Od bede do sjaja. Imali smo priliku da rešimo poluvreme u svoju korist, primili smo gol iz prekida, ali što je važno otišli smo sa prednošću. Imali smo 3:1, ali to su Afrikanci. Počeli su da trče. 3:3, to je okej. Isto nam je pobeda ili bod", rekao je Rajevac.

Srbija sada zavisi od rezultata meča Švajcarske i Brazila kasnije danas od 17 časova, a ukoliko "Selesao" slavi odluka pada u petak od 20 časova u međusobnom duelu Srbije i Švajcarske.

Postoji i opcija da Kamerun prođe, ukoliko slave protiv Brazila.

"Neće oni svoj ugled da kaljaju", smatra Rejavac kada je ta kalkulacija u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi objasnio zašto nije uveo Vlahovića i Jovića

Izvor: B92, 28.Nov.2022

Selektor Srbije Dragan Stoković Piksi govorio je na konferenciji za medije nakon remija sa Kamerunom (3:3) u meču drugog kola Svetskog prvenstva...Najpre je objasnio kako je pobeda ispuštena..."U fazi kada smo imali kontrolu utakmice i 3:1, napravili smo kardinalne greške. Na ovom nivou je veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.