Popovič nije želeo mnogo o Srbiji VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič nije želeo mnogo o Srbiji VIDEO

Greg Popovič, selektor Sjedinjenih Američkih Država, nije hteo mnogo da priča o narednom rivalu na Svetskom prvenstvu u Kini.

Aktuelni šampion sveta izgubio je u četvrtfinalu Mundobasketa od Francuske i igraće za plasman od 5. do 8. mesta.

Prvi protivnik biće im selekcija Srbije, koja je dan ranije eliminisana od strane Argentine.

"To je samo još jedna utakmica. Obe ekipe pokušavaju da pobede, nema tu šta mnogo da se priča. To je sledeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica", rekao je Greg.

Donovan Mičel, koji je postigao 29 poena u porazu, imao je samo lepe reči za našu reprezentaciju.

"Imali su odličan turnir pre poraza. Teško je da igrate u takvom meču, posle poraza, ali moramo da budemo spremni. Ne možemo da sednemo sada i kažemo "to je to". Oni imaju dobre igrače, Bogdan, Jokić, Micić... mislim da se tako zove, Raduljica. Oni su svi talentovani i moramo da budemo spremni", dodao je Mičel.

Utakmica između Srbije i SAD igra se u četvrtak od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.