Ponosan sam na momke koji su žrtvovali leto

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ponosan sam na momke koji su žrtvovali leto"

Greg Popovič, selektor Sjedinjenih Američkih Država, rekao je da nije lepo da se spominju svi otkazi koje su imali, jer to umanjuje pobedu Francuske.

"Mislim da je to nepoštovanje. Glupo je uopšte reći: 'Hej, da smo mi imali ovog igrača ili vi onog'. To je omalovažava Francusku ili bilo koju drugu selekciju na turniru. Francuska nas je pobedila. Nije važno ko je bio u timu. Ponosan sam na svih 12 momaka koji su žrtvovali leto i došli ovde", rekao je Popovič i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao:

"Nikada nisu igrali zajedno, ali su se takmičili svakog dana i zbog toga ih treba pohvaliti. Kao što Francuska zaslužuje pohvalu za pobedu. Moji igrači su uradili sjajan posao i ponosan sam na njih".

Sjedinjene Američke Države zaustavljene su u četvrtfinalu Mundobasketa, pošto ih je rezultatom 89:79 pobedila Francuska.đž

Amerika će igrati za plasman od 5. do 8. mesta, a prvi protivnik biće im reprezentacija Srbije. Meč je na programu u četvrtak od 13 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.