Odbojkašice Srbije u Grupi B na SP u Italiji

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije u Grupi B na SP u Italiji

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Italiji u Grupi B sa Brazilom, Turskom, Bugarskom, Kamerunom i ekipom iz kvalifikacija, najverovatnije Kanadom, odlučeno je žrebom u Parmi.

 

U Grupi A u Rimu igraće Italija, najverovatnije Dominikanska Republika (NORSEKA 2), Nemačka, Argentina, Hrvatska i Tunis. U Grupi B u Trstu Srbija, Brazil, Turska, Bugarska, Kamerun i najverovatnije Kanada (NORSEKA 4). U Grupi C >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Veroni takmičiće se najverovatnije SAD (NORSEKA 1), Rusija, Tajland, Holandija, Kazahstan i najverovatnije Meksiko (NORSEKA 6). U Grupi D u Bariju igraće Japan, Kina, najverovatnije Portoriko (NORSEKA 3), najverovatnije Kuba (NORSEKA 5), Belgija i Azerbejdžan.

 

Iz Severne i Srednje Amerike (NORCECA) na Svetskom prvenstvu igraće šest reprezentacija, a učesnici će biti poznati po završetku pet kvalifikacionih turnira. U drugoj fazi takmičenja, po četiri selekcije iz A i D, odnosno B i C grupe, formiraće nove dve grupe - E i F.

 

Plasman u treću fazu takmičenja izboriće po tri reprezentacije iz E i F grupe, koje će oformiti G i H grupu iz kojih će po dve najbolje ekipe izboriti plasman u polufinale. Svetsko prvenstvo održaće se od 23. septembra do 12. oktobra u Italiji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SP: Odbojkaši u grupi sa Kamerunom

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Srpski odbojkaši saznali su ime poslednjeg protivnika na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, a to je Kamerun...Od ranije se znalo da će naši odbojkaši igrati u grupi A sa selekcijom domaćina, Argentinom, Australijom i Venecuelom, ali su čekali ishod kvalifikacija u Africi...Svetsko prvenstvo u Poljskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.