Odbojkašice Srbije izgubile od SAD na Svetskom prvenstvu

Izvor: Beta, 04.Okt.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije izgubile od SAD na Svetskom prvenstvu

BEOGRAD, 4. oktobra 2014. (Beta) - Odbojkašice Srbije izgubile su u subotu u Veroni od selekcije SAD sa 0:3 u setovima (22:25, 20:25, 22:25), u utakmici trećeg kola Grupe F na Svetskom prvenstvu u Italiji.

Odbojkašice Srbije su tako pretrpele drugi poraz, uz četiri pobede, dok su Amerikanke ostvarile petu uzastopnu pobedu i obezbedile su plasman u treću fazu.

Odbojkašice Srbije u nedelju od 17 časova igraju protiv Rusije i potrebna im je pobeda kako bi se plasirale u treću fazu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ognjenović: Zbog nedostatka hrabrosti gubile smo ključne poene

Izvor: Sportal.rs, 04.Okt.2014

Odbojkašice Srbije izgubile su u Veroni od SAD sa 3:0 u setovima (25:22, 25:20, 25:22), u utakmici trećeg kola grupe F na Svetskom prvenstvu u Italiji. Kapiten Srbije Maja Ognjenović rekla je da srpska reprezentacija nije imala hrabrosti u pojedinim trenucima i da je u duel sa SAD trebalo da uđe...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.