Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije i Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Italija ispala

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se danas u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kini, nakon što je Španija pobedila Italiju sa 67:60 (18:18, 12:13, 20:17, 17:12), u utakmici Grupe J u Vuhanu.

Srbija i Španija idu u četvrtfinale skorom od po četiri pobede, a u nedelju će te dve reprezentacije odlučiti ko će osvojiti prvo mesto u grupi.

Španija je serijom od 10:0 povela protiv Italije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa 62:56 i sačuvala prednost do kraja i obezbedila plasman među osam najboljih.

Najefikasniji u španskom timu bili su Huančo Ernangomes sa 16 poena, Riki Rubio postigao je 15, a Serhio Ljulj 11 poena.

Danilo Galinari postigao je 15 poena za Italiju, Luiđi Datome 12, a Alesandro Đentile i Marko Belineli po sedam poena.

Utakmica Srbije i Španije igra se u nedelju od 14.30.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.