Kapiten Ivanović: Najvažnija su tri boda

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Ivanović: Najvažnija su tri boda

Sigurno gazi reprezentacija Srbije kroz kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Posle osam odigranih kola i dalje ne zna za poraz, odnosno uz tri remija ima pet pobeda pa je sada teoretski dele samo još dva boda od definitivnog odlaska na Mondijal.

Kapiten Branislav Ivanović odigrao je maestralno u Dablinu u trijumfu Srbije od 1:0, a poel meča kratko je izjavio:

- Napravi smo veliki korak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ova generacija zaslužuje da ode na Svetsko prvenstvo. Odigrali smo odlično. Bilo je mnogo duela, ali sada su važna samo tri boda.

U oktobru "orlove" očekuju dueli sa Austrijom u Beču i Gruzijom u Beogradu.

- U svakoj utakmici smo išli na tri boda. Tako ćemo i u Austriji, pa fešta u Beogradu protiv Gruzije - rekao je Ivanović srpskim novinarima u Dablinu, a prenosi Informer.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.