HAOS U KINI Pod znakom pitanja prenos meča Srbija – Angola

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U KINI Pod znakom pitanja prenos meča Srbija – Angola

U subotu ujutro po našem vremenu počinje Svetsko prvenstvo u Kini. Prvi će na teren da izađu košarkaši Srbije i Angole, a njihov meč počinje u 9:30 časova. Ipak, pitanje je da li će da bude televizijskog prenosa.
U kladionici MaxBet je kvota da će na utakmici Angola – Srbija da bude više do 157,5 poena 1.87.
Naime, organiozatori su u potpunosti zakazali, pa novinari još nisu dobili akreditacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Da stvar bude još gora, akreditaciju nije dobio ni glavni kamerman Svetske košarkaške federacije (FIBA). Zbog toga nije poznato hoće li biti slike iz Fošana gde se igraju mečevi grupe D.
Jedan od čelnika FIBA ušao je besan u akreditacioni centar, gde je rekao “Ovo je naš glavni kamerman, ako ne dobije akreditaciju, neće biti prenosa”. FIBA uvek angažuje kamermane koji se razumeju u košarku i ne želi da to rade lokalni kamermani.
Kako je srpskim novinarima rečeno čeka se odobrenje iz Pekinga kako bi dobili akreditacije. Međutim, još uvek nema nikakvog odgovora iz glavnog grada Kine. Kako javljaju, jedan italijanski novnar je vraćen kući.
Vremena je sve manje i nadamo se da će problem da se reši. Bio bi skandal da nemamo sliku sa najvažnijeg sportskog događaja u ovoj godini.

The post HAOS U KINI Pod znakom pitanja prenos meča Srbija – Angola appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mundobasket - Totalno rasulo u Kini! Postavljalo se i pitanje TV prenosa!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Vraćamo se u prošlost, očekivali smo od Kineza drugačiju situaciju...Loša organizacija u Kini pred sam početak Mundobasketa...Ne postoji čovek koji u Kini nije imao muke, uključujući i košarkaše...Akreditacije su problem svima, košarkaši su morali da čekaju da uđu na trening, a novinari...

Nastavak na Sportske.net...

Počinje SP u Kini: Srbija vs. SAD, ko će prije do šestog zlata

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2019, 06:09

Nakon pet godina čekanja ljubitelji košarke će uživati u čarolijama majstora ovog sporta. Toliko čekano Svjetsko prvenstvo u Kini počinje u subotu ujutru, a prvi na parket će izaći Srbija i Angola (9.30). Atmosfera pred Mundobasket govori da su prvi favoriti za zlato Srbija i branilac ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.