Danas na Mundobasketu: Vraća se Teo

Izvor: Blic, 30.Avg.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas na Mundobasketu: Vraća se Teo

U treći dan nadmetanja na Svetskom prvenstvu košarkaška reprezentacija Srbije ulazi posle prvog poraza ali jača za Miloša Teodosića koji će moći da nastupi protiv Jordana u meču zakazanom za 15 časova i 30 minuta. Posle burnog vikenda program je "prepolovljen" pa će ljubitelji košarke moći da uživaju samo u šest mečeva koji će biti odigrani u grupama A i B.

Grupa A – Jordan za oporavak, sudar "bumersa" i "pancera"

Posle poraza od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nemačke nakon dva produžetka, košarkaši Srbije sa samo 19 sati na raspoalagnju za san i kratak predah ulaze u svoj treći nastup u Turskoj, i to protiv Jordana koji do sada nije zabeležio ni jedan trijumf.

Ipak, činjenica da su Jordanci samo jednim poenom razlike izgubili od Australije, a da su skoro tri četvrtine imali prednost protiv Angole pre preokreta rivala koji je tako stigao do pobede, jasna su naznaka da ne sladi ni malo lak duel.

Opširnije na našem specijalu Mundobasket 2010

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.