DOMINACIJA: Odbojkašice Srbije razbile i Nemačku na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA: Odbojkašice Srbije razbile i Nemačku na Svetskom prvenstvu

Sedma pobeda u Japanu.

Odbojkašice Srbije zabeležile su i sedmu maksimalnu pobedu na Svetskom prvenstvu. Izabranice Zprana Terzića ovoga puta su savladale Nemačku sa 25:14, 25:20, 25:20 i praktično obezbedile plasman na „fajnal-siks“ šampionata u Japanu.

Srpkinje su lako rešile prvi set u svoju korist, nešto veća borba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je viđena u drugom setu, da bi Nemice trek u trećem delu igre pružile jači otpor. Vodile su sa 16:14, ali su onda Srpkinje dodale gas i rutinski privele meč kraju.

Najviše poena za Srbiju je osvojila Tijana Bošković (17), Brankica Mihajlović je osvojila 15, a Milena Rašić 13 poena.

Serbia 🇷🇸 @ossrb sustains winning streak with 3-0 match (25-14, 25-20, 25-20) vs Germany 🇩🇪 @TeamGER_Volley in #FIVBWomensWCH Pool E Nagoya 🇯🇵

Full reports and stories here:https://t.co/ccf78p06Hx#volleyballWCHs#volleyball pic.twitter.com/pbl3aEapmN

— Volleyball World (@FIVBVolleyball) October 8, 2018

Srbija je prva na tabeli E grupe sa 21 bodom. Naredni meč Srbija će igrati protiv Japana 10. oktobra u 12.20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas I na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.