Izvor: Blic, 23.Feb.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog korona virusa OTKAZAN KARNEVAL U VENECIJI

Poslednja dva dana karnevala u Veneciji, koji privlači turiste iz celog sveta, otkazana su zbog epidemije virusa korona, rekao je guverner regiona Veneto Luka Zaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustavlja se karneval u Veneciji

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2020

​VENECIJA - Posljednja dva dana karnevala u Veneciji, koji privlači turiste iz cijelog svijeta, otkazana su zbog epidemije virusa korona, rekao je guverner regiona Veneto Luka Zaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OTKAZAN KARNEVAL ZBOG KORONAVIRUSA: Zabranjeni i svi javni skupovi na severu Italije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020

Poslednja dva dana karnevala u Veneciji, koji privlači turiste iz celog sveta, otkazana su zbog epidemije virusa korona...Guverner regiona Veneto Luka Zaja je rekao novinarima da će događaji planirani za danas biti održani...- Od večeras, karneval u Veneciji se obustavlja do 1. marta, kao i svi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.