Zaplenjena 190 miliona vredna droga

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena 190 miliona vredna droga

Australijska policija zaplenila je više od 200 kilograma metamfetamina, čija je vrednost procenjena na 190 miliona dolara.

Policija zaplenila 200 kilograma metamfetamina

Droga je bila skrivena u gumama kamiona, dopremljenog iz Kine. Australijska federalna policija saopštila je da su uhapšena tri muškarca iz Melburna pošto je droga pronađena u isporuci iz Šangaja koja je u taj grad stigla 1. oktobra.

 

"Skrivena droga pronađena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tokom rendgenskog pregleda vozila", rekao je direktor regionalne Službe za carinsku i pograničnu zaštitu Grejem Krisohos.

 

Dvojica od trojice uhapšenih su radnici na pristaništu u Melburnu. Oni se suočavaju sa optužbama za uvoz i pokušaj posedovanja narkotika i ukoliko budu proglašeni krivima mogli bi biti osuđeni na doživotnu robiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.