Zajedničko obaveštenje MUP-a i kompanije NIS

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedničko obaveštenje MUP-a i kompanije NIS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa kompanijom NIS raspisalo je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvršioca oružane pljačke benzinske stanice „Veliki Mokri Lug“ u kojoj je smrtno ranjena radnica Kristina Kaplanović.

Kompanija NIS obezbedila je 2.000.000 dinara nagrade za osobu koja dostavi tačne informacije u vezi sa ovim ubistvom u noći između 25. i 26. maja, a građani koji mogu pomoći u rešavanju slučaja treba da se jave na telefon 064/8888811.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS:Za informaciju o ubici 2.000.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa kompanijom NIS raspisalo je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvršioca oružane pljačke benzinske stanice "Veliki Mokri Lug" u kojoj je smrtno ranjena radnica Kristina Kaplanović...Kompanija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.