Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić od sutra na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će od sutra, 24. januara, do petka, 26. januara, učestovati na 48. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, u Švajcarskoj, saopštio je danas njegov kabinet.

Vučić će u Davosu održati govor na skupu "Evropa u svetu", iz ugla Zapadnog Balkana, i s drugim političarima iz tog regiona učestvovati na sednici o "ubrzanom procesu dugoročnog razvoja", a prisustovaće diskusiji na temu "Novi lideri za Evropu".

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će prisustvovati i skupovima na kojima će biti nemačka kancelarka Angela Merkel, predsednik Francuske Emanuel Makron, predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker i predsednik SAD Donald Tramp.

Tokom trodnevnog boravka u Davosu, planirano je da se Vučić sastane s komesarom EU za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesom Hanom, s predsednikom Poljske Andžejem Dudom, kao i s drugim zvaničnicima i s privrednicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić od srede u Davosu

Izvor: RTS, 23.Jan.2018

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće od sutra do 26. januara u Davosu, gde će učestovati na 48. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. . Tom prilikom, predsednik Vučić prisustvovaće skupovima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.