Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija uvela "EKSPRES VIZE" za naučnike

Britanski premijer Boris Dzonson je predstavio novi propis za ekspresno izdavanje viza za ulazak i boravak u Velikoj Britaniji namenjen naučnicima iz celoga sveta, jer mu je ambicija da od Velike Britaniji stvori "supersilu" u domenu nauke. Džonson je obećao 300 miliona funti (292 miliona dolara) za "Program za globalne talente", pre svega za istraživanja vezana za vrhunsku matematiku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika Britanija uvela "ekspres vize" za naučnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020

Britanski premijer Boris Džonson je predstavio novi propis za ekspresno izdavanje viza za ulazak i boravak u Velikoj Britaniji namenjen naučnicima iz celoga sveta, jer mu je ambicija da od Velike Britanije stvori "supersilu" u domenu nauke...Kako je prenela agencija AP, Džonson je obećao 300 miliona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.