Ubijen i treći političar u Albaniji

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2009, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen i treći političar u Albaniji

Albanski lokalni čelnik konzervativne demohrišćanske stranke Aleks Keka poginuo je u eksploziji automobila na severu zemlje, dok se vozio kroz Skadar. Njegov saputnik u kolima povređen je i prenet u bolnicu. Kampanja za parlamentarne izbore u Albaniji koji su zakazani za 28. juni već je odnela dva života. Prošle sedmice je ubije aktivista vladajuće Demokratske partije koji je postavljao plakate, dok je početkom maja ubijen poslanik Socijalističke partije.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanski političar poginuo u eksploziji kola

Izvor: Mondo, 18.Jun.2009

Albanski lokalni političar Aleks Keka poginuo je u eksploziji automobila na severu zemlje u četvrtak, saopštila je albanska policija koja za sada ne zna uzrok eksplozije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.