U Pčinjskom okrugu još 49 pozitivnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 10:47

U Pčinjskom okrugu još 49 pozitivnih

Najnoviji podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju pokazuju da je na koronavirus prethodnog dana testirano 367 uzoraka iz Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 49 osoba pozitivno. Od tog broja 30 je iz Vranja, 7 iz Surdulice, po 4 iz Vladičinog Hana i Bujanovca, 2 iz Trgovišta i po jedan iz Bosilegrada i Preševa.

U kovid ambulanti ATD >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Vranju tokom jučerašnjeg dana urađeno je 214 pregleda, 61 je bio prvi. U kovid bolnici Zdravstvenog centra u Vranju hospitalizovano je 65 pacijenata, 48 njih prima kiseonik.

U ambulanti pri kovid bolnici pregledane su 84 osobe, a u dečjoj kovid ambulanti urađen 51 pregled zbog sumnje na koronavirus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U okrugu još 49 lica pozitivno na kovid 1

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 367 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 49 lica zaraženo koronavirusom. Od ovog broja 30 je iz Vranja, 7 iz Surdulice, po 4 iz Vladičinog Hana i Bujanovca, 2 iz Trgovišta i po...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.