Tri pljačkaša iz Rica izvedena pred sud

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri pljačkaša iz Rica izvedena pred sud

Trojica osumnjičenih za spektakularnu pljačku u pariskom hotelu Ric danas su optužena i određen im je pritvor, dok se za još dvojicom traga, naveo je izvor iz suda.

Njih trojica su se našli zarobljeni u slavnoj zgradi na trgu Vandom, u centru Pariza, bez mogućnosti da iznesu svoj plen u satovima i nakitu, procenjen na više od četiri miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Posle 48 sati istražnog pritvora oni su optuženi za krađu pod pretnjom oružjem kao deo bande.

Maskirani pljačkaši su u hotel ušli u popodnevnim časovima u sredu, s pištoljima i sekirama, razbili zaštitna stakla i uzeli nakit i luksuzne satove.

Kad je trebalo da pobegnu, naišli su na blokirana vrata. Trojica su tu uhapšena dok su druga dvojica uspela da pobegnu motorom i kolima. Na licu mesta je nađena torba s plenom.

Tri osumnjičena pljačkaša su "dobro poznata policiji zbog pljački, nasilja i otmica".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tri pljačkaša iz Rica izvedena pred sud

Izvor: B92, 13.Jan.2018

Pariz -- Trojica osumnjičenih za spektakularnu pljačku u pariskom hotelu Ric optužena su i određen im je pritvor, dok se za još dvojicom traga, naveo je izvor iz suda...Njih trojica su se našli zarobljeni u slavnoj zgradi na trgu Vandom, u centru Pariza, bez mogućnosti da iznesu svoj plen u satovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.