Parisko tužilaštvo pokreće istragu protiv pljačkaša iz hotela Ric

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parisko tužilaštvo pokreće istragu protiv pljačkaša iz hotela Ric

Parisko tužilaštvo pokrenuće sutra istragu protiv tri osobe osumnjičene za pljačku nakita velike vrednosti u luksuznom hotelu Ric u Parizu.

Tužioci će pokrenuti sudsku istragu koja će biti usmerena na povezanost osumnjičenih s organizovanim kriminalom, na zaveru u krivičnom delu, krađu i oružanu pljačku, navodi Asošiejted pres.

Grupa lopova, od kojih su neki bili naoružani, upala je u sredu u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << luksuzni hotel Ric u Parizu i ukrala nakit vredan nekoliko miliona evra. Policija je u međuvremenu pronašla sav ukraden nakit.

Iako je pljačka bila neuspešna, ona je pokrenula pitanja o bezbednosti jednog od najprestižnijih kvartova na svetu, gde se nalaze i francusko Ministarstvo pravde, skupoceni butici i hotel Ric iz 19. veka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pokreće se istraga protiv pljačkaša nakita iz hotela Ric

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2018, 00:18

Parisko tužilaštvo pokrenuće istragu protiv tri osobe, osumnjičene za pljačku nakita velike vrednosti u luksuznom hotelu Ric u Parizu...Tužioci će pokrenuti sudsku istragu koja će biti usmerena na povezanost osumnjičenih s organizovanim kriminalom, na zaveru u krivičnom delu, krađu i oružanu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.