Talibani žele da ubiju princa Harija

Izvor: NaDlanu.com, 10.Sep.2012, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani žele da ubiju princa Harija

Talibani su rešeni da ubiju britanskog princa Harija, koji je po drugi put u misiji u Avganistanu, rekao je u ponedeljak agenciji Frans pres portparol pobunjenika Zabihulah Mudžahid.

KANDAHAR, 10. septembra 2012. (Beta-AFP) - "Uradićemo sve što možemo da ubijemo princa Harija i ostale članove britanskih snaga čija je baza u Helmandu", južnoj provinciji u Avganistanu koja se smatra jednim od uporišta talibana, kazao je taj predstavnik talibana.On je dodao da talibani "ne nameravaju da kidnapuju" princa Harija, "već da ga ubiju" i da imaju "veoma važan plan" za napad na Harija.Britanski princ Hari, koji je pilot helikoptera "apač", stigao je prošle nedelje u glavnu britansku bazu "Bastion" u avganistanskoj provinciji Helmand da bi učestvovao u borbenim misijama protiv talibana.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.