Talibani britanskom princu Hariju prete ubistvom

Izvor: Vostok.rs, 10.Sep.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani britanskom princu Hariju prete ubistvom

10.09.2012. -

Militanti iz radikalnog pokreta "Taliban", izjavili su da će ubiti britanskog princa Harija, koji je stigao u Avganistan na dužnost pilota helikoptera Kraljevskog vazduhoplovstva, prenela je u ponedeljak agencija France-Presse.

"Mi ćemo učiniti sve da ubijemo princa Harija. Nemamo nameru da ga otmemo. On je naša meta i mi ćemo ga ubiti" - saopštio je predstavnik "Talibana" agenciji, u telefonskom razgovoru.

Princ je stigao u Avganistanu prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << četvrtka i sada se nalazi u glavnoj britanskoj bazi Camp Bastion, u Helmandu. Treći po redu pretendent na britansku krunu, 27-godišnji Hari, aktivno će učestvovati u borbi protiv "Talibana".

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.