Supruga prijavila nestanak direktora Interpola

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga prijavila nestanak direktora Interpola

Supruga direktora Interpola Meng Hongveja prijavila da joj je muž nestao, a francuska policija je odmah pokrenula istragu.

To je saopšteno iz francuske policije.

Supruga direktora Interpola, koja živi u Lionu, gde je i sedište te međunarodne policijske organizacije, pozvala je policiju, jer se nije čula sa suprugom od kada je otputovao u Kinu krajem septembra, naveo je izvor, prenosi Rojters.

Kako prenosi agencija, portparolka Interpola nije bila dostupna za komentar.

Na sajtu Interpola navodi se da je Meng, pre funkcije u Interpolu, bio pomoćnik kineskog ministra za javnu bezbednost.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za direktorom Interpola

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2018

Supruga direktora Interpola, koja živi u Lionu gde je i sedište te međunarodne policijske organizacije, pozvala je policiju jer se nije čula sa suprugom od kada je otputovao u Kinu Francuska policija pokrenula je istragu nakon što je supruga direktora Interpola Meng Hongveia...

Nastavak na Večernje novosti...

Nestao šef Interpola nakon puta u Kinu, supruga pod zaštitom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Okt.2018

Francuske vlasti su otvorile istragu, nakon što je predsjednik Međunarodne policijske organizacije za saradnju-Interpol, Meng Hongvei nestao nakon što je otputovao u svoju rodnu Kinu.  Ministarstvo unutrašnjih poslova Francuske je saopštilo u petak naveče da su njegovu suprugu nakon prijetnji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.