Šok na aerodromu, dete u suzama... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Jan.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na aerodromu, dete u suzama... (VIDEO)

Američke vlasti zadržale su petogodišnjeg dečaka punih pet sati na aerodromu jer je "predstavljao pretnju", a navodno su mu stavili i lisice, javio je CBS.

Kako se navodi, dečak se na aerodromu u Vašingtonu odvojio od majke pa su ga vlasti "uhapsile" jer im je "predstavljao pretnju".

Dečak, inače američki državljanin koji živi u Merilendu, samo je jedna u nizu osoba koje su zadržane na aerodromima zbog uredbe Donalda Trampa o imigranatima.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ponovo video majku, koja je poreklom iz Irana, čvrsto je zagrlio.

Na pitanja novinara o tom događaju portparol Bele kuće Šon Spajser je branio Trampovu odluku o zabrani ulaska u zemlju za muslimane kao i postupanje službenika u slučaju dečaka.

Rekao je da se mora proveriti da li su deca s roditeljima ili ne i dodao: "Pretpostavljati da neko nije pretnja samo zbog njegove starosti ili pola bi bilo pogrešno".

Tramp je u petak potpisao izvršnu uredbu o imigraciji kojom se državljanima sedam zemalja - Irana, Iraka, Sirije, Jemena, Sudana, Somalije i Libije - vize neće izdavati naredna tri meseca, dok je sirijskim izbeglicama ulazak zabranjen na neodređeno vreme.

Tramp je uredbu obrazložio time da želi da spreči da "radikalni islamski teroristi" ulaze u SAD.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DETE TERORISTA?! Petogodišnjaka zadržali na aerodromu u Americi 5 sati, stavljali mu i lisice? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2017

Američke vlasti zadržale su petogodišnjeg dečaka punih pet sati na aerodromu jer je "predstavljao pretnju", a navodno su mu stavili i lisice, javio je Si-Bi-Es (CBS)...Kako se navodi, vlasti su na aerodromu u Vašingtonu satima držale dečaka (5) iz Irana, a očajnoj majci bio je zabranjen bilo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.