Snažna eksplozija ponovo potresla Kabul

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna eksplozija ponovo potresla Kabul

Snažna eksplozija ođeknula je danas u Kabulu, u blizini oblasti gde su smeštene strane ambasade i zgrade vlade Snažna eksplozija ođeknula je danas u Kabulu, u blizini oblasti gde su smeštene strane ambasade i zgrade vlade.Od jačine eksplozije zatresla su se vrata i prozori na objektima, a veliki oblak dima nadvio se nad tim delom grada, prenose agencije.Za sada nije poznat uzrok eksplozije i nema informacija o povređenima.PROČITAJTE JOŠ: Nemci se sve više naoružavajuPortparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ministarstva unutrašnjih poslova Nasrat Rahimi izjavio je da nije poznato šta je meta ovog napada."Ambulantna vozila i spasilačke ekipe su se uputile na mesto eksplozije", dodao je on.Ovo je druga eksplozija koja je potresla prestonicu Avganistana. U ponedeljak je, u samoubilačkom napadu talibana u Kabulu, ubijeno 16, a ranjeno 119 osoba.Meta tog napada bila je oblast u kojoj je smešteno nekoliko međunarodnih organizacija i gde žive stranci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Eskplozija u Kabulu, ima stradalih

Izvor: RTS, 05.Sep.2019

Najmanje tri osobe su poginule, a 30 je ranjeno u eksploziji automobila-bombe koja je potresla Kabul, u blizini oblasti gde su smeštene strane ambasade i zgrade vlade. Odgovornost za napad preuzeli su talibani. . Portparol...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.