Sahranjen Džordž Buš (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Džordž Buš (VIDEO, FOTO)

Bivši američki predsednik Džordž Buš stariji danas je sahranjen u kampusu Univerziteta Ej end Em (A&M) u Hjustonu, u Teksasu, gde se nalazi njegova predsednička biblioteka.

AP prenosi da je u četvrtak održana privatna ceremonija kojoj su prisustvovali članovi njegove porodice i kojom su završene aktivnosti oranizovane u čast preminulog predsednika.

Nakon ceremonije poslednjeg pozdrava u Kapitol Hilu i u Nacionalnoj katedrali u Vašingtonu, organizovana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ceremonija poslednjeg pozdrava u crkvi u Hjustonu koju posećuje njegova porodica.

Former President George H.W. Bush's casket is carried off his funeral train, with a special locomotive dubbed "Bush 4141," after arriving at Texas A&M University in College Station, Texas. https://t.co/JSfBJRCvgnpic.twitter.com/5tG6qxlyKb

— CNN (@CNN) December 6, 2018

Nakon toga, njegovo telo je prevezeno na sahranu u kampus koledža A&M gde je i sahranjen.

Poslednji oproštaj od Buša: Kovčeg stigao u Vašington

Pred održavanje poslednje, privatne ceremonije sahrane, kolonu je pozdravilo oko 2.100 kadeta u uniformama koji su bili raspoređeni na putu koji vodi ka grobnici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen Džordž Buš stariji – ispraćaj uz 2.100 kadeta

Izvor: RTS, 07.Dec.2018

Bivši američki predsednik Džordž Buš stariji sahranjen je u kampusu Univerziteta "Ej end Em" u Hjustonu, u Teksasu, gde se nalazi njegova predsednička biblioteka. . AP prenosi da je u četvrtak održana privatna ceremonija...

Nastavak na RTS...

Buš stariji sahranjen u Hjustonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018

Bivši američki predsednik Džordž Buš stariji danas je sahranjen u kampusu Univerziteta Ej end Em (A&M) u Hjustonu, u Teksasu, gde se nalazi njegova predsednička biblioteka...AP prenosi da je u četvrtak održana privatna ceremonija kojoj su prisustvovali članovi njegove porodice i kojom su završene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.