Rvanje: Srbija na korak do medalje! (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2023, 15:29

Rvanje: Srbija na korak do medalje! (AUDIO)

Borbama u slobodnom stilu juče je u zagrebačkoj "Areni" počelo seniorsko prvenstvo Evrope u rvanju. Naš reprezentativac Hetik Cabolov će se večeras od 18 časova u kategoriji do 79 kilograma boriti za bronzano odličje sa Azerbejdžancem Sabuhijem Amiraslanovim. Prema nezvaničnim informacijama koje stižu iz Zagreba, Azerbejdžanac ima ozbiljnu povredu i najverovatnije će predati meč našem reprezentativcu.

"U slobodnom stilu nećemo imati predstavnike u finalnim mečevima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Cabolov je putem repesaža obezbedio meč za bronazano odličje. Naš reprezentativac je uz malo sreće mogao i više, ostvario je tri pobede i jedna poraz. Prema nezvaničnim informacijama, Azerbejdžanac se povredio u polufinalu i postoji mogućnost da i meču za bronzanu medalju ne nastupi. Ali, sačekaćemo 18 časova pa ćemo videti da li smo osvojili prvo odličje na ovogodišnjem evropskom šampionatu. Ako osvojimo medalju biće to sjajna uvertira za našu devetoricu takmičara u grčko–rimskom stilu koji će nastupiti u četvrtak i petak. Nadajmo se dobrim vestima već večeras", kaže selektor naše reprezentacije Milorad Dokmanac.

Ukoliko Hetik Cabolov večeras osvoji bronzanu medalju biće to peta medalja sa svetskih i evropskih šampionata u slobodnom stilu i ukupno 107 odličje naše rvačke reprezentacije uključujući i grčko-rimski stil.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.