Rast nezaposlenosti u EU

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast nezaposlenosti u EU

Situacija na tržištu rada u Evropskoj uniji (EU) iduće godine mogla bi se još više pogoršati, izjavio je predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo. Barozo je nedavno rekao da bi u Uniji, zbog krize, u 2010. stopa nezaposlenosti mogla da dostigne čak 10 odsto.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kriza na tržištu rada EU će se pogoršati

Izvor: Mondo, 01.Apr.2009

Situacija na tržištu rada u Evropskoj uniji bi se iduće godine mogla još više pogoršati, izjavio je u Briselu predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo.

Nastavak na Mondo...

Barozo: Sledeća godina još teža

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 01:38

Brisel -- Situacija na tržištu rada u Evropskoj uniji iduće godine mogla bi se još više pogoršati, izjavio je u Briselu predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo...On je ocenio da je rast nezaposlenosti jedan od razloga zbog koga veruje da podrška tražnji može biti jedan od načina borbe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.