Putin poželo predsedniku Republike Srpske uspeh na izborima

Izvor: Vostok.rs, 30.Sep.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin poželo predsedniku Republike Srpske uspeh na izborima

Predsednik Rusije Vladimir Putin poželeo je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uspeh na predstojećim izborima.
"Znam da 7. oktobra imate izbore, želeo bih da poželim uspeh Vama i vašoj strancu", rekao je Putin na sastanku s Dodikom, prenose RIA Novosti.

On je takođe izrazio nadu da će izbori biti održani na visokom nivou organizovanja i u potpunosti u skladu sa zakonom.

Dodik je čestitao Putinu predstojeći rođendan, koji će ruski predsednik proslaviti takoeđ 7. oktobra.

Predsednik Republike Srpske poklonio je ruskom predsedniku značku sa zastavom Republike Srpske koju je Putin stavio na rever, naglašavajući da je to u stvari "obrnuta zastava Rusije".

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Putin poželeo uspeh Dodiku"

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin je poželeo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uspeh na izborima zakazanim za 7. oktobar..."Znam da se 7. oktobra kod vas održavaju izbori. Želim da poželim vama i vašim pristalicama uspeh. Nadam se da će sve biti u okviru zakona, uspešno, i da će doprineti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.