Putin: NATO gomila trupe – odgovorićemo adekvatno!

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: NATO gomila trupe – odgovorićemo adekvatno!

Predsednik RF Vladimir Putin ukazao je na gomilanje NATO trupa u Istočnoj Evropi i najavio odgovarajući odgovor na aktivnosti alijanse. Ovo je šef države izjavio na sednici Saveta bezbednosti posvećenoj pitanjima suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje.

On je naglasio da će zbog aktiviranja NATO u blizini granice, Rusija povećati odbrambenu sposobnost, između ostalog na Krimu i Sevastopolju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Komentarišući izjave stručnjaka da je sistem PRO, zapravo odbrambeni sistem, Putin je rekao da je reč o „delu ofanzivnog odbrambenog sistema Sjedinjenih Država, postavljenog na periferiju“.
Izvor: Glas Rusije
The post Putin: NATO gomila trupe – odgovorićemo adekvatno! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina - iz minuta u minut - 22.07

Izvor: Vostok.rs, 23.Jul.2014, 09:15

23.07.2014. -.. 18:45 Narodna vojska prelazi u ofanzivu..18:30 Kijevske snage u centru Dzeržinska....15:30 Bolotov: Sve vojne formacije kreću u kontra-napad..15:15 Malezijski eksperti u Harkovu..15:00 Putin najavio adekvatan odgovor na približavanje NATO snaga ruskim granicama - Predsednik...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.